Logo laten ontwerpen

Wil jij een logo laten ontwerpen voor jouw merk? Wij begrijpen als geen ander het belang van een professioneel ontwerp. Je logo vormt het hart van je merkidentiteit, en is vaak het eerste waar mensen mee in aanraking komen. Het is dus hét symbool om jouw statement mee te maken. En dat de essentie van jouw merk naar de buitenwereld communiceert.

Kortom: een logo laten maken is een strategische investering in de toekomst van jouw bedrijf. Maar waarom zou je kiezen voor het werk van een professional, in plaats van het zelf te doen? Meer weten over hoe een logo laten ontwerpen door Bruna & Bruna in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder!

Waarom zou je een logo laten ontwerpen?

We zeiden het al, maar een logo laten ontwerpen is een onmisbare stap voor ieder bedrijf, hoe groot of klein je ook bent. Tenslotte maak je met je logo een eerste indruk op jouw potentiële klanten, dus wil je direct de juiste boodschap overbrengen en een positieve impressie achterlaten. Daarnaast helpt een uniek logo je van de concurrentie te onderscheiden en je merk herkenbaar te maken, zodat jij echt in de hoofden van je klanten blijft hangen. Tot slot straal je met een mooi en professioneel logo betrouwbaarheid en kwaliteit uit, precies zoals je van een professionele onderneming zou verwachten. Door dus een logo te laten ontwerpen, laat je zien dat je serieus bent over de producten of diensten die je aanbiedt.

De voordelen van een professioneel logo ontwerp

Wat zijn dan exact de voordelen van een professioneel logo ontwerp? Hieronder staan ze kort op een rijtje:

IMG_0400

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat een heldere en transparante werkwijze altijd voorop zou moeten staan. Daarom doorlopen we graag met je wat jij kunt verwachten als jij door ons een logo laat ontwerpen:

  1. Look & Feel: allereerst ontwikkelen we twee verschillende Look & Feel voorstellen. Dit is een verzameling beelden waarin wordt aangegeven welke stijl het logo (of huisstijl) gaat krijgen. Dit wordt weergegeven door middel van grafische elementen, kleuren en typografie.
  2. Logo voorstellen: dit is de ontwerpfase waarin we een aantal logo voorstellen presenteren die voortkomen uit het gekozen Look & Feel voorstel. Als er is gekozen voor een uitwerking naar een volledige huisstijl, presenteren we in deze fase ook grafische elementen en voorstellen voor illustraties en/of fotografie.
  3. Uitwerken naar definitief logo: als er een keuze is gemaakt, worden de puntjes op de i gezet en het logo definitief gemaakt. We zorgen dat alles netjes afgewerkt is, in verschillende kleurstellingen wordt uitgewerkt en dat het logo ook op klein formaat goed leesbaar blijft.
  4. Oplevering: Wij leveren het definitieve logo en eventuele bijbehorende grafische elementen in diverse bestands- en kleurtypen aan. Zodat er voor elk medium een geschikt bestand voorhanden is.

Een logo ontwerpen: kosten

Veel ondernemers vragen zich af wat een logo laten ontwerpen in de basis zou kosten. Toch is het belangrijk om hierbij op te merken dat die kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp en de gewenste revisierondes. Als je wilt weten wat jij precies kunt verwachten, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo krijg je direct een beeld van de kosten van jouw logo.

Andere diensten: van huisstijl tot website

Naast dat je bij ons een logo kunt laten maken, houden wij ons als grafisch ontwerper bezig met alles rondom ontwerp. Zo kun je bij ons ook een volledige huisstijl laten creëren die perfect past bij jouw merk (en logo), of ons je nieuwe website laten ontwerpen én bouwen. Heb je nog aansprekende animatie nodig? Ook animaties kun je bij ons laten maken – uiteraard, helemaal in jouw huisstijl.

Een logo laten ontwerpen door Bruna & Bruna

Ben jij nu dus op zoek naar een professioneel logo ontwerp? Zoek dan niet verder! Ons ervaren team van specialisten staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen en een logo te designen dat echt tot de kern van jouw merkverhaal komt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden om een logo te laten ontwerpen.