sociaaldomeinflevoland_logo_diap

Merkidentiteit en website Sociaal Domein Flevoland

Sociaal Domein Flevoland is de naam waaronder vijf gemeenten samenwerken op het gebied van jeugdhulp. Het is een platform gericht op gecontracteerde aanbieders, voor mogelijke toekomstige aanbieders, verwijzers, gemeentelijke medewerkers en andere professionals.

Merkidentiteit | Communicatie uitingen | Webdesign

Door internetbureau Wowww werden we gevraagd om de merkidentiteit en website voor Sociaal Domein Flevoland te ontwerpen.

windmill-turbines-sea-huge-winmill-park-netherlandswit-blue-sky

Logo concept
Water en uitgestrekte akkers zijn onlosmakelijk verbonden aan de identiteit van Flevoland. Grote delen van de provincie zijn akkers en velden. Van bovenaf gezien lijkt dit op een kleurrijke puzzel, grenzend aan het water van het IJsselmeer.

Dit is in het logo verwerkt door middel van verschillende gekleurde vormen, die staan voor de samenwerkende gemeenten. In het midden is een mensfiguur geplaatst, dat wordt omsloten door de overige vormen.

Sociaal Domein Flevoland ondersteunt de mens, die centraal staat in het thema Jeugdhulp.

Communicatie uitingen
De figuren uit het logo vormen de basis voor de rest van de huisstijl. Waar de gekleurde vlakken steeds op een andere manier worden ingezet. Zo is een kleurrijk en dynamische huisstijl ontstaan.

We ontwikkelden het briefpapier, Powerpoint templates en de layout voor de nieuwsbrief, memo's en rapportages.

sociaaldomeinflevoland_cases

Webdesign
De vormentaal van de huisstijl is doorgevoerd in het design van de website.

sociaaldomeinflevoland_website