Strategisch advies

Om de beoogde doelgroep te bereiken en te betrekken bij jouw merk is een duidelijk plan nodig. Geen product of dienst is gelijk. Daarom helpen we jou bij Bruna & Bruna met het opzetten van een maatwerk merk- en communicatiestrategie. Dit doen we door middel van strategisch communicatieadvies waarin we teruggaan naar de kern van jouw merkverhaal.

Als we het merkverhaal helder hebben, bekijken we hoe we deze kunnen vormgeven naar een merkidentiteit en welke communicatiemiddelen het meest geschikt zijn om jouw boodschap over te brengen naar de doelgroep. Daarnaast geven we advies over hoe we jouw product of dienst het beste in de markt kunnen positioneren.

Focus First Workshop

Wat is de essentie van je merkverhaal? Als je alle tijd krijgt, dan kun je alles vertellen. Maar je hebt maar 15 seconden. Waar focus je dan op?


Om dit duidelijk te krijgen organiseren wij de Focus First workshop. Samen met jou brengen we je merkverhaal terug naar de essentie, oftewel; de kern. Gedurende een dagdeel diepen we samen het hele merk uit, van het wat en hoe tot het waarom.


Aan het eind van het traject leveren we een uitgewerkt Focus First Canvas. (Bij een aantal van onze klanten schittert hij nog steeds aan de wand!) Dit canvas geeft richting aan de toekomstige merkcommunicatie.

Aan de slag!

Je kunt ons Focus First Canvas downloaden, zodat je zelf aan de slag
kunt. Of contact met ons opnemen als je toch behoefte aan onze ervaring
en frisse blik.

Met Bruna & Bruna zijn we op zoek gegaan naar wat nou écht belangrijk is, wat wil je nou écht vertellen en – zeker zo belangrijk – wat zou de bezoeker eigenlijk willen horen en zien? Van tevoren kan je denken dat je alles wel zo’n beetje in de vingers hebt, maar met Bruna & Bruna werd het echt helder. We gebruiken de resultaten van de “kern van het verhaal” workshop nog regelmatig in onze strategische overleggen. Dan weet je dat het zinvol is!
Jop Timmers
Innovation Manager, Hildering Packaging

Heb je een strategisch communicatie vraagstuk?

Neem contact met me op!

HP Bruna

+31-6-34225122