headerbeeld_rio.jpg

Merkstrategie en website RIO Projects

RIO Projects geeft leiding aan de realisatie van projecten in een breed werkveld; van projectmanagement en -financiering tot energietransitie en gebiedstransformaties. Projectontwikkelaars, maar dan net een beetje anders. Want uitdagingen op het gebied van leven, wonen en werken bekijken zij door een andere bril.

Merkstrategie | Tone of Voice | UX design | Webdesign | Web development

ROI Projects worstelde al een tijdje met hun identiteit. De vraag was dan ook om hen opnieuw op de kaart te zetten door een heldere merkstrategie en een onderscheidende website.

Focus First!
Eerst hebben we door een Focus First workshop samen met het RIO team een Focus First Canvas opgezet. Dit canvas is de basis van de merkpositionering van RIO Projects. Hierin staan onder andere de belangrijkste eigenschappen en waarden van het merk RIO Projects. Aan de hand van het canvas hebben we de inhoud van de website bepaald en daarop volgend het ontwerp.

Focusfirst_workshop.jpg

Website
Als je als bedrijf uitdagingen door een andere bril bekijkt, dan mag je website zich ook onderscheiden van andere gebiedsontwikkelaars. Daarom hebben we een website gemaakt die de professionaliteit van RIO weergeeft, maar ook hun toegankelijkheid en creativiteit weergeeft. Dit met behulp van frisse beelden en speelse animaties.

Bekijk de website hier