knop_header

Knop merkidentiteit en website

Knop Investments is - als onderdeel van een family office gelieerd aan de familie Pon - gericht op de lange termijn. Ze streven naar een bewust rendement en bouwen voort op wat we hebben ten behoeve van toekomstige generaties.

Merkidentiteit | Communicatie uitingen | UX design | Webdesign | Web development

Binnen de wereld van private equity is het belangrijk dat er zakelijkheid maar vooral vertrouwen uit je identiteit spreekt. Aan ons de vraag om een merkidentiteit en bijbehorende website te creƫren die aan die voorwaarden voldoen.

Eigentijds met een klassieke noot
Allereerst hebben we door middel van diverse look & feel voorstellen de richtingen verkend. Uiteindelijk is er voor een klassieke maar eigentijdse richting gekozen. Waarbij blauw het zakelijke aspect weerspiegelt en het goudgeel in het logo en fotografie het geheel een warme touch geeft.

Knop_communicatiemiddelen

Website
Als design- en webontwikkelaar hebben we een op maat gemaakt visueel ontwerp en website ontwikkeld.

Het CMS-systeem is ontworpen om de website eenvoudig te beheren. Dit betekent dat Knop in staat zal zijn om hun website up-to-date te houden en gemakkelijk nieuwe inhoud toe kan voegen. Het is belangrijk voor een bedrijf dat zich bezighoudt met investeringen om relevant te blijven en nieuwe trends te volgen. Met ons CMS-systeem kunnen zij dit eenvoudig doen.


Ga naar de website

Fotografie
Lyuda Stinissen heeft de fotografie verzorgd, wat resulteerde in frisse en toegankelijke foto's. De foto's worden zowel op de website gebruikt als in communicatiemiddelen.

Knop_fotografie