Broer en zus, (verre) familie van, efficiënt, toegankelijk, komen afspraken na

Wie we zijn

Bruna & Bruna is een creatief communicatiebureau in Groningen dat bedrijven helpt met diverse aspecten op het gebied van merkcommunicatie. We zijn een multidisciplinair team van twee Bruna’s; broer en zus. Met beiden onze eigen specialismen in webontwikkeling, design en communicatieadvies vullen we elkaar perfect aan.

Op deze manier kunnen we projecten in zijn geheel uitwerken en waar nodig betrekken we specialisten uit ons netwerk. Zo gebruiken we ieders sterkste kant en zijn we efficiënt en effectief.

Door de jaren heen hebben we al vele merken geholpen met het ontwikkelen van een succesvolle brandingstrategie. Word jij de volgende? Neem dan nu contact op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Kernteam

Ons kernteam bestaat uit HP en Anna-Gerdien. De samenwerking begon toen HP nog als brandmanager bij een FMCG bedrijf werkte en Anna-Gerdien op de kunstacademie zat. Nadat beiden nog wat omzwervingen hebben gemaakt, is in 2009 Bruna & Bruna opgericht.

HP Bruna
Strategie & Technologie
Anna-Gerdien Bruna
Design

Meer handen maken mooi werk

Soms hebben we zelf niet de expertise in huis die nodig is, of vraagt een project om extra handen. Gelukkig hebben we een groot netwerk, zodat we altijd de juiste persoon paraat hebben!

Wil je ook met ons samenwerken?

Zoek je een stage, ben je een geweldige (web)designer, animator, UX-er, front-ender, back-ender? Neem dan contact met ons op, we zijn altijd geïnteresseerd in een kennismaking!

Met Bruna & Bruna zijn we op zoek gegaan naar wat nou écht belangrijk is, wat wil je nou écht vertellen en – zeker zo belangrijk – wat zou de bezoeker eigenlijk willen horen en zien? Van tevoren kan je denken dat je alles wel zo’n beetje in de vingers hebt, maar met Bruna & Bruna werd het echt helder. We gebruiken de resultaten van de “kern van het verhaal” workshop nog regelmatig in onze strategische overleggen. Dan weet je dat het zinvol is!
Jop Timmers
Innovation Manager, Hildering Packaging