MMEAwards_Stadsschouwburg_BartHeemskerk_ESNS23_LH_2707

Website MME Awards

De Music Moves Europe Awards is de, door de Europese Unie gefinancierde, prijs voor opkomende artiesten die het geluid van vandaag en morgen vertegenwoordigen.

UX design | Webdesign | Web development

MME krijgt een nieuwe uitstraling. De nieuwe look & feel zal meer op de jonge muziekliefhebber gericht zijn. Dit moet ook terugkomen in de site; de basis moet gericht zijn op de jonge muziek consument. De site moet het leuk maken en uitdagen om meer te ontdekken, te kijken en luisteren. Gebruiksvriendelijkheid is key waarin het eenvoudig moet zijn om te stemmen op je favoriete artiest.

We ontwikkelden een dynamische website waarin het ontdekken van en het stemmen op je favoriete artiest centraal staat.

Bekijk de website hier

MME_website

Voting
Uit heel Europa kwamen mensen naar de website om te stemmen op hun favoriete artiest. Omdat er soms wel 40.000 stemmen in een uur binnenkomen is het belangrijk dat dit betrouwbaar is. Verschillende checks zorgen ervoor dat een stem uitgebracht op de website ook echt door een uniek mens gedaan is.

MME_screens9

Op de profielpagina van de artiest wordt de biografie en data van ESNS Analytics binnengehaald en handmatig verrijkt met verschillende contentblokken zoals bookings, nieuws, beeld en video.

MME_screens6

Fotografie Bart Heemskerk en Ben Houdijk