NutriLeads_header

Website NutriLeads

NutriLeads ontwikkelt en levert award winnende, plantaardige, prebiotische precisie vezels waarvan klinisch is bewezen dat ze de gezondheid verbeteren.

UX design | Webdesign | Webdevelopment | Wagtail

NutriLeads kwam bij ons met de vraag of wij een website konden ontwikkelen met een goed werkend CMS. Daarnaast moest de site vooral aansprekend, informerend en inspirerend tot actie zijn. Ze kwamen bij ons met een complex verhaal en meerdere doelgroepen. Of wij met content, design en techniek wilden helpen dit verhaal te vertellen.

NutriLeads_collage

Wagtail CMS
Vrijwel alle websites die we ontwikkelen zijn custom made, we maken hiervoor gebruik van Wagtail; een open-source Python CMS. Dit biedt veel flexibiliteit in het ontwikkelen van de back-end maar ook voor onze opdrachtgevers. Zodat ze zelf ook een grote mate van flexibiliteit hebben bij het inrichten van de pagina’s.

Van UX naar visueel ontwerp
Allereerst hebben we een UX design ontwikkeld, waarin we de structuur en de flexibiliteit binnen de templates inzichtelijk hebben gemaakt. Daarna zijn we de design fase ingegaan. Belangrijk was dat het design onderscheidend moest zijn en vooral niet té corporate. Uiteindelijk is gekozen voor een kleurrijk en warm design met een organisch lijnenspel, dat voortkomt uit het logo van NutriLeads.

Nutrileads websiteoverzicht

Custom styling
Het belangrijkste product van NutriLeads is op dit moment Benicaros. Deze verdiende dan ook zijn eigen plek binnen de website met een eigen uitstraling. De landingspagina en de achterliggende Benicaros pagina’s hebben daarom een eigen styling gekregen. Deze styling is, als er nieuwe pagina’s aangemaakt moeten worden, in het CMS te selecteren.

BeniCaros_desktopmobiel