sanafirstaid_verpakkingslijn

Verpakkingsontwerp Sana First Aid

Bevaplast is leverancier van diverse sportmedische merken in West-Europa en leveren aan groothandels, retailketens en winkels in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Verpakkingsontwerp

Een van de merken van Bevaplast is Sana First Aid. Door onder andere een uitbreiding in het assortiment en aanscherping van de productteksten was het voor hen een mooie kans om het verpakkingsdesign van Sana First Aid opnieuw‭ ‬te bekijken‭.‬

Evolutie, geen revolutie
In opdracht van POP Studio werd ons gevraagd om een nieuwe verpakkingslijn te ontwerpen. Waarbij het belangrijk was om het oude verpakkingsontwerp als basis te nemen, want het moest wel herkenbaar blijven. Oftewel; een evolutie en geen revolutie.

SanaFirstAid_Verpakkingen

Een frisse onderscheidende lijn
Na een aantal verschillende routes te hebben bewandeld is gekozen voor een richting waarbij we de donkerblauwe kleur wat frisser hebben gemaakt. Daarnaast hebben we de segmentatie van de categorieën gevisualiseerd door middel van verschillende achtergrond patronen, subtiele kleur segmentatie en iconen.

Voor de afbeeldingen van de pleisters hebben we een illustrator ingeschakeld, zodat alle afbeeldingen in zelfde stand en stijl geplaatst konden worden.

Het resultaat is een frisse lijn die zich goed onderscheidt in het schap voor wondverzorging.

sanafirstaid_verpakkingslijn