headerbeeld_gamechanger.jpg

Website & Powerpoint Game Changer UNLTD

Een positieve impact creëren is de nieuwe norm! 'Game Changer' Arjen Boekhold inspireert en adviseert bedrijven om positieve impact onderdeel te maken van hun dagelijkse business case.

Vraag
Wij mochten voor Arjen aan de slag om zijn merkverhaal vorm te geven en te vertalen naar een Powerpoint presentatie en een website. Arjen is een kleurrijk en levendig persoon en wij dachten daarom meteen aan een samenwerking met Lisa Sportel, die een heel eigen illustratie stijl heeft die we hier perfect bij vonden passen. Samen met haar hebben we een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld die uitgerold kon worden naar verschillende uitingen.

Website
Wij hielpen om het verhaal van Game Changer UNLTD te structureren en daaropvolgend te vertalen naar een onderscheidende en levendige website.

website_gamechanger.jpg

Micro animaties & interactie
De website bevat naast de nodige informatie ook een aantal verrassende elementen op het gebied van micro animaties & interactie. Als je voor het eerst op de landingspagina komt, krijgt je eerst een korte quiz te zien. Waarbij de buttons een passende mouseover hebben gekregen.

Als je verder naar beneden scrolled, kan je ervoor kiezen om "verrast" te worden. Game Changer UNLTD laat bedrijven, problemen vanuit een ander perspectief zien en daarom maakten wij de "verras me" button. Als je daarop klikt, draait de website om en verandert de boodschap die naast de button staat.


Ga naar de website