headerbeeld_gamechanger.jpg

Website en communicatiemiddelen Game Changer Unltd.

Een positieve impact creƫren is de nieuwe norm! 'Game Changer' Arjen Boekhold inspireert en adviseert bedrijven om positieve impact onderdeel te maken van hun dagelijkse business case.

UX Design | Webdesign | Web development | Communicatie uitingen

Wij mochten met Arjen aan de slag om zijn merkverhaal vorm te geven en te vertalen naar diverse communicatiemiddelen. De inhoud stond al grotendeels en vanuit die inhoud zijn we verder gaan werken om meer focus in de boodschap aan te brengen.

Website
Wij hielpen om het verhaal van Game Changer Unltd. nog beter te structureren en daaropvolgend te vertalen naar een onderscheidende en levendige website. Arjen is een kleurrijk en levendig persoon en wij dachten daarom meteen aan een samenwerking met Lisa Sportel, die een heel eigen illustratie stijl heeft die we hier perfect bij vonden passen. Samen met haar hebben we een geheel eigen beeldtaal ontwikkeld die uitgerold kon worden naar verschillende uitingen.

website_gamechangerunltd.jpg

Micro animaties & interactie
De website bevat naast de nodige informatie ook een aantal verrassende elementen op het gebied van micro animaties & interactie. Als je voor het eerst op de landingspagina komt, krijgt je eerst een korte quiz te zien. Waarbij de buttons een passende mouseover hebben gekregen.

Als je verder naar beneden scrolled, kan je ervoor kiezen om verrast te worden. Game Changer Unltd. laat bedrijven problemen vanuit een ander perspectief zien en daarom maakten wij de "verras me" button. Als je daarop klikt, draait de website om en verandert de boodschap die naast de button staat.


Ga naar de website

Jaaroverzicht
Ieder jaar deelt Arjen waar hij dat jaar mee bezig is geweest, van strategie ontwikkeling tot inspirerende talks. Arjen is een duizendpoot en dat blijkt uit dit overzicht! We maakten voor hem een aantal slides die hij op LinkedIn kon delen. Een visueel aantrekkelijk en inzichtelijk verslag!