kitschkitchen_tafelzeil.jpg

Kitsch Kitchen productontwerp en communicatiemiddelen

Colour your life happy. Dat is het motto van Kitsch Kitchen, een Amsterdams merk dat interieurproducten ontwikkelt. Geïnspireerd door de kleurrijke cultuur van Mexico en Guatemala, maken ze originele artikelen die elk huis opfleuren.

Productontwerp | Illustratie | Verpakkingsontwerp | Communicatie uitingen

Al jaren staat Kitsch Kitchen bekend om de vrolijke en gekleurde tafelzeilen. In eerste instantie werden deze geïmporteerd uit Mexico, maar daarnaast is ook een eigen lijn ontstaan waarvoor wij diverse dessins hebben gemaakt.

Productontwerp
Daarnaast hebben we diverse ontwerpen gemaakt voor producten zoals badmatten, posters en kaarsen. Ook zijn een aantal tafelzeil dessins verwerkt in andere producten zoals toilettassen, handtassen en douchegordijnen.

kitschkitchen_producten1
kitschkitchen_producten2
kitschkitchen_rugtas

Webdesign
Bij kleurrijke producten hoort ook een kleurrijke website. Aan ons werd gevraagd om de vormgeving voor onze rekening te nemen. Belangrijk was dat de "fun" van het merk Kitsch Kitchen te zien was. En dat de kleuren van het scherm af spatten!

kitschkitchen_website.jpg

Productcatalogus
Om een overzicht te geven van de producten die worden verkocht, wordt er elk jaar een catalogus gemaakt. Wij hebben een aantal jaren de vormgeving hiervan verzorgd.