cci_header

CCI merkidentiteit en website

Sweets for all, is het motto van CCI; een snoepfabrikant dat private label producten produceert. Ze produceren snoep met pure ingrediƫnten, minder of helemaal geen suiker en onderweg naar 100% vegan. Sweets made to smile, share & care.

Merkidentiteit | Communicatie uitingen | UX design | Webdesign | Web development | Beeldtaal

CCI timmert hard aan de weg om hun bedrijf op vele fronten te verduurzamen, met een bijbehorende nieuwe missie; Made to smile, share & care! Aan ons de vraag of we een merkidentiteit en website konden ontwikkelen op basis van de nieuwe strategie.


Restyling huisstijl
We begonnen met een restyling van de huisstijl. Daarnaast hebben we een beeldtaal ontwikkelt die intern en extern wordt gebruikt op diverse communicatiemiddelen. CCI wil te allen tijde dat de "smile" van hun bedrijf zichtbaar is en dat is naar ons idee goed gelukt met deze nieuwe identiteit!

Logo restyling
Het oude logo was recent ontwikkeld en had in eerste instantie geen aanpassingen nodig. We vonden hem echter niet goed leesbaar, dus we hebben hem toch subtiel aangepast. Het originele idee van een ontspruitend plantje wilden we graag behouden, maar we hebben de "dot" dichter bij de steel geplaatst, zodat de letter i beter te lezen is. Het blaadje wijst in tegengestelde richting. Net als CCI zelf; niet met de koers meevaren, maar waar nodig desnoods 180 graden de andere kant op!

cci_huisstijl

Beeldtaal
In de nieuwe huisstijl spelen de beelden de hoofdrol. Samen met Lyuda Stinissen en Diepzeekonijn hebben we een hele reeks vrolijke snoep foto's geschoten. 3, 2, 1, Smile!

Communicatie uitingen
De nieuwe identiteit is zowel intern als extern uitgerold naar aansprekende en vooral vrolijke uitingen.

cci_uitingen

Website
Bij een nieuwe identiteit hoort ook een vernieuwde website, waar de mensen van CCI en de nieuwe missie een prominente plek mochten krijgen. Ook op de website was het belangrijk dat de "smile" te allen tijden te zien is. Dus ook daar hebben we veel van de snoepbeelden terug laten komen, samen met beelden van het productieproces en de mensen die bij CCI werken.

Bekijk de website hier

cci_website