Professional Passionates

Communicatie uitingen

Professional passionates zijn mensen die gedreven zijn om bij te dragen aan een betere wereld vanuit zakelijk oogpunt. Nationaal en internationaal, jong en oud, van starter tot CEO. In 2010 is de Professional Passionate Foundation opgericht met het doel deze professionals te inspireren en met elkaar te verbinden.

Voor Professional Passionates hebben we de corporate website gemaakt. Een overzichtelijke, creatieve en frisse website waar hun missie "Inspire, Connect, Change" in wordt vertaald. Ook zijn we creatief partner betreffende de events die ze organiseren. Deze events vinden altijd plaats op 5 juni, tijdens "De dag van de duurzaamheid". De events hebben dan ook altijd een duurzaam jasje.

Professional Passionates website.

Ga naar de website >

Voor het 5 juni event "De Sustainable Hunt" dat in 2012 plaatsvond, maakten wij de website en diverse communicatie uitingen. Zoals een menukaart, banners en routekaarten.

Ga naar de "Sustainable Hunt" website >

Op 5 juni 2013 werd een Startup Tour XXL georganiseerd. Deelnemers fietsen door Amsterdam langs verschillende startups. Wij maakten de website voor dit event.

Ga naar de "Startup Tour XXL" website >

AAN DIT PROJECT WERKTEN MEE:

Anna - Gerdien Bruna
Designer
HP Bruna
Developer